tonyprof.jpg

tony järvenlaita

Olen Järvenlaidan Tony ja valmistuin osteopaatiksi vuonna 2013 Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Voin sanoa olevani unelma-ammatissani, koska saan tehdä töitä käsilläni, mutta joka vaatii myös skarppia päätä, jotta vaivan luonne saadaan tarkasti selville. Sen pohjalle sitten tehdään hoitosuunitelma. Näissä hommissa työn tuloksen näkee hyvinvoivina ihmisinä. Se pitää kyllä motivaatiota yllä päivästä toiseen!

Ammattitaitoani kehitän seuraamalla päivittäin alan julkaisuja ja osallistumalla jatkokoulutuksiin. Kuulun myös Suomen Osteopaattiliittoon. Toimin myös tuntiopettajana Metropolia Ammattikorkeakoulussa osteopatian tutkinto-ohjelmassa.

Itse hoidon lisäksi pidän tärkeänä, että asiakas saa jotain myös kotiinviemiseksi. Se voi tarkoittaa liikkuvuusharjoittelua, työergonomiaan puuttumista tai sopivan liikunnan ohjausta

eevaprof.jpg

eeva järvenlaita

Olen Eeva Järvenlaita, osteopaatti Tuusulasta. Opiskelin osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Ennen osteopatiaopintoja opiskelin ensiksi tradenomiksi ja sitten hierojaksi.

Saatuani opinnot loppuun 2013 avasimme heti oman vastaanoton Tuusulan Hyrylään. Käyn myös luennoimassa osteopatiakoululla silloin tällöin hoitotyön ohella.

Erikoisosaamistani on raskaanaolevien ja synnyttäneiden hoito. Hoidan myös lapsia.

Osteopaatin työssä parasta on ihmisten kanssa työskentely. On hienoa voida auttaa ihmisiä voimaan paremmin

anteroprof.jpg

antero lindholm

Olen Antero Lindholm, reilu kolmekymppinen tuusulalainen. Suoritin Koulutetun hierojan tutkinnon v.2010 Innofocuksessa, Lohjalla. Siitä lähtien olenkin tehnyt urheiluhierojan hommia päätoimisesti! Matkanvarrella olen syventänyt osaamistani erilaisin lisäkoulutuksin ja kurssein. Hierojan työtä tukemassa minulta löytyy myös liikuntaneuvojan tutkinto. 

Oma vapaa-aika tulee kulutettua liikunnan parissa fiiliksen mukaan. Pääasiallisesti kiipeilyn, lenkkeilyn ja fillaroinnin muodossa. Omasta liikunnan harrastamisesta on myös apua eri lajien lihashuollossa. Se antaa paremmat valmiudet ymmärtää ja hoitaa eri urheilulajeissa esiintyviä  vaivoja